Kavak Yelleri 146. yeni bölüm fragmanı 22 ocak 2011

Kavak yelleri 146.bölüm fragmanı ekranlarda çıkınca bu habere eklenecektir.
En son bölüm özeti şöyle ;

Kavak Yelleri 145. yeni bölümünde büyük rekabet başlıyor. Efe ve Güven’in çekişmesi ilginç gelişmelere sahne olacak. Güven yeni bir cafe açmayı planlarken Efe’de eski işine geri dönmek için hazırlıklara başlıyor. Önümüzdeki bölümlerde Kavak Yelleri’nde hem komik hem ilginç ve bir o kadarda aşk dolu bölümler gelecek.

Aslı Sağlık Ocağı’nda işe başlayacak ve buda rekabet içindeki Efe ve Güven’i harekete geçirecek. Kavak Yelleri dizisine geri dönen Efe Aslı’ya yakın olmakta kararlı. Bu rekabet ikilinin Aslı’ya yakın olmak istemesi ile ilginç bir hal alacak ve ikiside Sağlık Ocağı’nay akın bir yerden dükkan tutmak için kolları sıvayacak. Mine hamilelik yüzünden işini kaybedecek ve Su’yun yardımı ilginç bir kapı açacak. Deniz ve Özge ilişkisi tüğm hızıyla devam ederken Özge’nin çılgınlığı Deniz’ zor anlar yaşatacak.

Kavak Yelleri 145. yeni bölümü ve ilginç gelişmelerle Cumartesi akşamaı Kanal D ekranlarında. Aslı’nın kollarında vurulan kim? Dizinin sonunda rehin alınan ve vurularak Aslı’nın kollarına düşen kim?

İşte Kavak Yelleri 145. yeni bölüm fragmanı videosu;

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Leave a Reply