Avrupa Bu Türkler’i Konuşuyor

Avusturya’da aşırı sağcı parti FPÖ (Avusturya Özgürlükçüler Partisi), Steiermark eyalet seçimleri için İsviçre’de minare karşıtlarının hazırladıklarına benzer bir müezzin vurma oyunu hazırlaması İslam dünyasının büyük tepkisine yol açtı.

‘Moschee Baba’ isimli oyunda yükselen minarelerde ortaya çıkan ve ezan okuyan müezzinleri vurarak puan kazanılıyor. Oyunun sonunda, ”Steiermark camilerle ve minarelerle doldu.” ifadesi ardından da ”Bunun olmasını istemiyorsan 26 Eylül’de FPÖ’ye oy ver.” isimli bir yazı ekrana geliyor.

Tepkilerin çığla büyümesinin ardından harekete geçen Türk hacker grubu ” 1923Turk-Grup ” Avusturya uzantılı web sitelerine saldırılarda bulunarak yüzlerce web sitesini kullanılamaz hale getirdi.Başta devlet ve kamu kuruluşlarının internet sitelerini hedef alan 1923Turk-Grup saldırılarının aralıksız devam edeceğini belirtti. Web sitelerinin bir bir hacklenip devre dışı bırakıldığını gören web site yetkilileri hacker grubunun saldırısına neden olan FPÖ parti yetkililerini mail yağmuruna tutarak işlem yapamadıklarını dile getirerek partililere tepki gösterdiler.

Hacklenen sitelere Almanca ve Türkçe olarak ” Dinimize ve din adamlarımıza böyle bir saygısızlık yaptığınız için web sitenize el konulmuştur.1923Turk-Grup olarak bu dersi hak ettiğinizi düşünüyoruz.Umarız tekrarı olmaz aksi halde sanalı size zindan ederiz. 1923Turk-Grup – Turkish Cyber Attack and Defance Army … ” şeklinde notlar bırakıldı. Saldırıların ardından hacker grubunun web sitesine saldırıyı duyan çeşitli ülkelerden binlerce Müslüman tarafından tebrik mailleri yağmaya başladı.

Hacker grubunun bugüne kadar yaklaşık 100.000 Avrupa uyruklu internet sitesini hacklediği belirtiliyor. 1923Turk-Grup’un gerçekleştirdiği saldırılar ve hackledikleri siteler hakkında detaylı bilgi için grubun www.1923turk.com adlı web sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Bu yazı haber kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>